Bucephalus Ads

luni, 15 februarie 2016

Plimbare de Duminica

Fiind soare afara imi propun sa fac o tura de duminica care sa-mi mai puna sangele in miscare.Traseul este unul fara probleme deosebite daca exceptam faptul ca trebuie sa pedalez prin oras.pe Bike-Map imi arata 37km pe ciclocomputer 35,54km.
                                               Bike-Map
-
                                                    si ciclocomputer
-
Asadar pornesc la drum cu al meu Bucifal(bicla de antrenament),soare afara Bdul Iuliu Maniu culmea neaglomerat si soferii nestresati.
-
                                                    Bdul   Iuliu Maniu
-
Pedalez fara nimic interesant fiind arhi-satul de Bucuresti , ajung pe Bdul Brancoveanu unde lichidez 1litru de apa si gasesc si o bisericuta interesanta.
-
-
                                                    Bdul  Brancoveanu
-
Ajung si la capatul traseului undeva pe la Metro,Jumbo,Auchan...- ...Berceni..-....trag cu nesat dintr o tigara si ma pornesc prin off-road-urile sectorului 4 inapoi catre casa.
-
Mai opresc pe drumul de intoarcere pe la City-Mall nu ca sa beau apa plata cu lamaie si sa mananc aripi picante ci ca sa ma odihnesc 5 min...locatia se afla vizavi de cimitirul Belu insa spre rusinea mea nu am adus nici un omagiu niciunui scriitor,poet,artist..
-
                                                    City-Mall
-
Acumulez km,nimic interesant.Apar si niste cladiri(sticle goale cumparam) tocmai pe sos.Viilor care isi pastrase oarecum aerul de sosea cu casute cu un aer boem din perioada interbelica...nimic nu se pierde--totul se transforma...
-
-
-
Ajung si la celebra statuie Leul...(monument inchinat eroilor primului razboi mondial)..care se afla vizavi de Palatul Cotroceni si langa fosta facultate GH.Gheorghiu cea de politruci ,actualmente no name,Psihologie,bla bla...
-
-
Serile de iarna vin foarte repede si ma vad nevoit sa bag pedale.....ajung acasa cu satisfactia acumularii a 36km....Cam aceasta a fost plimbarea de duminica.
                            BallRoom din cartierul Militari Residence....home sweet home.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu